Křest katalogu + Komentovaná prohlídka HalfTime s Pastou Onerem 28. 7. 2021 17:00 · Galerie Ludvíka Kuby Poděbrady · Vstup zdarma

Srdečně Vás zveme na slavnostní křest katalogu k výstavě a komentovanou prohlídku výstavy HalfTime s Pastou Onerem ve středu 28. 7. v 17:00. Vstup zdarma.

Společně s autorem pokřtí katalog profesor Michael Aschermann, kardiolog a předseda vědecké rady Lázní Poděbrady, a. s. Součástí události bude degustace lahodných vín z Kavárny Viola.

Výstava HalfTime představuje jedinečný výběr z dosavadní tvorby Pasty Onera, doplněný o nová, dosud nepublikovaná díla ze současného tvůrčího období.

Pasta Oner (*1979), jeden z nejvýraznějších současných umělců české vizuální scény, dlouhodobě a systematicky reflektuje svým charakteristickým, smířlivým a neodsuzujícím způsobem soudobou popkulturní společnost v plné škále její významové, hodnotové i symbolické vrstevnatosti. V jeho dílech se v mediálně bohatém spektru vizuálního jazyka zpřítomňují pro dnešní dobu příznačné asamblážové formy vyprávění. Významově bohatě nabité obrazy a objekty čerpají inspiraci nejen z všudypřítomné inklinace postmoderního člověka globálního západu k třpytivým objektům sdílené touhy, ale vydávají se také po stopách různých forem spirituální transcendence či vnitřních zákoutí víry, odkrývají řadu osobních a popových mytologií, zkoumají podvědomé tužby či reminiscence na lidskou sexualitu, ale také nekáravě poukazují na hrozby tvarující terén naší každodenní zkušenosti.

Událost pořádají Lázně Poděbrady, a. s. a Galerie Ludvíka Kuby Poděbrady.

Termín akce

28. 7. 2021 17:00

Místo konání

Galerie Ludvíka Kuby Poděbrady
Libušina
Poděbrady

Další doporučené akce

Poděbradský den srdce - 6. ročník

21. září

Komentovaná prohlídka zahrady s Ferdinandem Lefflerem

14. května

Rosťa Osička - Obrazy

do 13. června

Kollárovci

28. června

Dokud nás milenky nerozdělí

14. června

Na poslední chvíli

25. července

Na Zlatém jezeře

2. srpna

Tři Lamři

do 28. července
Další doporučené akce

Další akce v místě Galerie Ludvíka Kuby Poděbrady

Tři Lamři

do 28. července
Zobrazit všechny kulturní akce
Máte dotaz?
Dotaz úspěšně odeslán. Brzy Vám odpovíme.